Uw huis verkopen

Een stuk makkelijker met de makelaar van Aagee Makelaardij & Taxaties.

U hebt besloten om uw huis te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag krijgt voor uw woning of appartement.

Maar wie kan u daar het beste bij helpen? Veel mensen kiezen voor een makelaar die is aangesloten bij een brancheorganisatie in de makelaardij, zoals de VBO.

Het VBO-logo is in de loop der jaren uitgegroeid tot een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit. AAGEE Makelaardij & Taxaties is aangesloten bij de vaksecties Wonen en Buitenland, en zijn specialisten die het hele traject van aan- en verkoop van woningen voor u begeleiden. Ze signaleren, adviseren en bemiddelen van begin tot eind voor u.

Aagee Makelaardij & Taxaties, specialist op elke m2

AAGEE Makelaardij & Taxaties kan u van begin tot eind bij het verkooptraject begeleiden. Uiteraard met als uiteindelijk doel een vlotte verkoop en een optimaal verkoopresultaat.

De rol van AAGEE Makelaardij & Taxaties bij het verkoopproces

Duidelijke afspraken maken

Het begint natuurlijk allemaal met een uitgebreid informerend gesprek waarin u met de makelaar uw wensen bespreekt. Aansluitend geeft hij u een advies op maat, gericht op uw persoonlijke situatie.

De vraagprijs bepalen

Het is van belang om een goede prijs voor uw woning te vragen. Daarom doet de makelaar een grondige inspectie van uw woning en uitgebreid veldonderzoek. Zo raadpleegt hij diverse registers, databases en andere informatiebronnen, kijkt hij naar de bouwkundige staat en de kwaliteit van het huis en controleert bestemmingsplannen en milieuaspecten. Bij appartementen kijkt hij eveneens naar de status van de Vereniging van Eigenaars en het Onderhoudsfonds.

Het publiciteitsplan opstellen

AAGEE Makelaardij & Taxaties beschikt over vele mogelijkheden om uw woning in de publiciteit te brengen. Van promotiemiddelen voor bij u thuis, bij hem op kantoor en etalage of diverse media zoals kranten, tijdschriften, en internet. Hij heeft toegang tot de belangrijkste huizensites van Nederland, zodat uw pand bij iedere zoeker onder de aandacht komt. Samen met u bekijkt hij wat in uw situatie wenselijk is om in te zetten. Het resultaat: een uitgekiend publiciteitsplan.

Bezichtigingen begeleiden

AAGEE Makelaardij & Taxaties coördineert en begeleidt de bezichtigingen en zal de kijker (en zijn aankopende makelaar) uitgebreid informeren. In een persoonlijk contact met kandidaat-kopers kan hij er bovendien achter komen welke vervolgstappen nodig zijn om zo tot een goed eindresultaat te komen. U hoeft bij de bezichtigingen niet aanwezig te zijn. Potentiële kopers voelen zich vaak vrijer als de bewoners niet aanwezig zijn bij de bezichtigingen.

Onderhandelingen voeren

AAGEE Makelaardij & Taxaties zijn ervaren onderhandelaars. Zij begeleiden u tijdens de biedingprocedure en adviseren u over het biedingsysteem dat u het beste kunt hanteren om te komen tot een mooie prijs voor uw woning.

Koopakte opstellen

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stelt AAGEE Makelaardij & Taxaties een koopovereenkomst op waarin de gemaakte afspraken schriftelijk worden bevestigd en de eventuele ontbindende voorwaarden worden opgenomen. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. Vanaf dat moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de aankoop kan afzien.

Afhandeling bij de notaris

Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt deze een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Voordat u naar de notaris gaat, zal de koper doorgaans uw woning willen inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat is. AAGEE Makelaardij & Taxaties begeleidt deze inspectie en kan, als u dat wenst, voor u de meterstanden opnemen en assisteren bij de verhuizing van nutsvoorzieningen.

Nazorg

Ook na de verkoop staat AAGEE Makelaardij & Taxaties voor u klaar. U kunt op hem rekenen als u na de overdracht nog vragen hebt.

Vrijblijvende afspraak?
Neem contact op